Een eenvoudige, beheersbare en uitlegbare pensioenuitvoering.

Advies
Implementatie en
Kennisoverdracht

Ferm-in-pensioenen: Logica is leidend

Pensioenen die van A tot Z kloppen. Van premie tot aanspraak en van aanspraak tot uitkering. Daar maken we ons bij Ferm-in-Pensioenen graag hard voor. Wij zijn de ‘Haarlemmerolie’ die mensen bij elkaar brengt en samenwerking op gang helpt. Onze overtuiging: wij vinden dat processen altijd beter en eenvoudiger kunnen.

Onafhankelijk

Ferm-in-pensioenen is een onafhankelijk consultancy bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de pensioenuitvoering. Professionals die beschikken over specialistische kennis van pensioenprocessen, -systemen en -wetgeving.

Al 15 jaar actief binnen de pensioenbranche, durven wij te stellen dat onze professionals uitblinken in kennis, zorgvuldigheid, creativiteit, doortastendheid en logica.

Ferm-in-pensioenen is niet gebonden aan enige uitvoeringsorganisatie, verzekeraar of bank en is hierdoor in staat zonder verstrengeling van belangen te adviseren.

De dienstverlening van Ferm-in-pensioenen is er op gericht om samen met haar relaties te komen tot een optimale inzet van kennis en efficiënte inrichting van de pensioenuitvoering.

De kracht van data…

Informatie is de bouwsteen van alles. Ferm-in-Pensioenen helpt pensioenfondsen en pensioenuitvoerders de kracht van data te benutten.

informatieregie

Wij herkennen trends en patronen en transformeren ondoorzichtige gegevens in transparante en waardevolle informatie. Logica is leidend en passie vanzelfsprekend. Samen met u boren we het onbenut potentieel aan. Uw behoefte invullen, nog voor u deze zelf ervaart… Daar krijgen wij energie van.

Slim en effectief

Ferm-in-pensioenen zoekt altijd naar de ‘vraag achter de vraag’. Wat zijn voor u essentiële informatievraagstukken? Daar zoeken we samen het antwoord op. Doorlopend. Want als informatieregisseurs delen we namelijk graag onze kennis en kunde. We leren u hoe u zelf een schat aan informatie ontsluit en toepast. Het resultaat: een slimme, effectieve bedrijfsvoering.

Ferm-in-pensioenen: Integer, vernieuwend, bevlogen en effectief.

over ferm in pensioenen