Een eenvoudige, beheersbare en uitlegbare pensioenuitvoering.

Advies
Implementatie en
Kennisoverdracht

Pensioen dat van A tot Z klopt, is leidend

Wie we zijn

Ferm-in-pensioenen is een onafhankelijk consultancy bureau dat zich heeft gespecialiseerd in de pensioenuitvoering. Professionals die beschikken over specialistische kennis van actuariaat, pensioenprocessen, -systemen en -wetgeving.

Ferm-in-pensioenen is initiatiefnemer van verbeteringen. Onder andere de Uniforme Pensioen Aangifte (UPA) en de Generatieregelingtool.

Al 15 jaar actief binnen de pensioenbranche, durven wij te stellen dat onze professionals uitblinken in kennis, zorgvuldigheid, creativiteit, doortastendheid en logica.

Waarom we het doen

Pensioenen die van A tot Z kloppen. Daar maken we ons bij Ferm-in-Pensioenen graag hard voor. Wij zijn de ‘Haarlemmerolie’ die mensen en partijen bij elkaar brengt en samenwerking op gang helpt. Onze overtuiging: wij vinden dat processen altijd beter en eenvoudiger kunnen.

De dienstverlening van Ferm-in-pensioenen is er op gericht om samen met haar relaties te komen tot een optimale inzet van kennis en efficiënte inrichting van de pensioenuitvoering.

Hoe we het doen

Wij leveren diensten op de volgende expertisegebieden:

""
=> Wij overzien de hele keten van pensioenuitvoering en hebben op ieder terrein professionals in huis die verder kijken dan die ene schakel in de keten.

=> Wij zijn op de hoogte van de integrale samenhang van de onderdelen en weten dat het onderling effect bijdraagt aan het continue verbeteren van de pensioenuitvoering.

=> Wij zien het als onze missie om onze kennis te delen en achter te laten in de klantorganisatie.

Ferm-in-pensioenen: Kennisorganisatie met praktische aanpak
• Specialistische kennis van actuariaat, pensioenwetgeving, -processen, en -systemen
• Bedrijfskundigen en informatiedeskundigen
• Strategische beleidsadviseurs met oog voor de pensioenuitvoering
• Informatie benutten om processen te stroomlijnen en verbeteringen te realiseren

Bel of mail ons als u vrijblijvend wil kennismaken: 085 273 2301 of info@ferm-in-pensioenen.nl

over ferm in pensioenen