Een eenvoudige, beheersbare en uitlegbare pensioenuitvoering.

Advies
Implementatie en
Kennisoverdracht

""

Logica is leidend

Hoe zetten we data nu praktisch in bij de uitvoering van pensioenen en de verbetering daarvan? Gaat het om de inzet van data gedreven door technologie – ‘niet omdat het moet, maar omdat het kan’ – of om data te gebruiken voor daadwerkelijke verbetering van de pensioenuitvoering?

Hoe haal je waardevolle informatie uit ruwe data? En hoe benut je deze informatie om processen te stroomlijnen en verbeteringen te realiseren? Ferm-in-pensioenen zoekt graag samen met u naar de antwoorden op deze vragen. We helpen u keuzes te maken en de regie over uw eigen (proces)informatie te krijgen. Onze diensten? We analyseren, adviseren, coachen, communiceren, verbinden en verbeteren.

De kracht van data…

Informatie is de bouwsteen van alles. Ferm-in-pensioenen helpt pensioenfondsen en pensioenuitvoerders de kracht van data te benutten. ""

Wij herkennen trends en patronen en transformeren ondoorzichtige gegevens in transparante en waardevolle informatie. Logica is leidend en passie vanzelfsprekend. Samen met u boren we het onbenut potentieel aan. Uw behoefte invullen, nog voor u deze zelf ervaart… Daar krijgen wij energie van.

Slim en effectief

Ferm-in-pensioenen zoekt altijd naar de ‘vraag achter de vraag’. Wat zijn voor u essentiële informatievraagstukken? Daar zoeken we samen het antwoord op. Doorlopend. Want als informatieregisseurs delen we namelijk graag onze kennis en kunde. We leren u hoe u zelf een schat aan informatie ontsluit en toepast.

Het resultaat: een slimme, effectieve bedrijfsvoering.

Smart Analytics

Trends, patronen en samenhang tussen afzonderlijke ‘brokken’ data. Vanuit verschillende invalshoeken gaan we met u op zoek naar verbanden. We analyseren data en transformeren – soms ondoorzichtige – gegevens in transparante en waardevolle informatie. Resultaten die u helpen bij de besluitvorming.

terug naar overzicht

Bel of mail ons als u vrijblijvend wil kennismaken: 085 273 2301 of info@ferm-in-pensioenen.nl

 

Lees ook: UPA vakartikel
Whitepaper ‘Benutten van Data’
10 jaar UPA!