Een eenvoudige, beheersbare en uitlegbare pensioenuitvoering.

Advies
Implementatie en
Kennisoverdracht

Onze diensten

Hoe haal je waardevolle informatie uit ruwe data? En hoe benut je deze informatie om processen te stroomlijnen en verbeteringen te realiseren? Ferm-in-pensioenen zoekt graag samen met u naar de antwoorden op deze vragen. We helpen u keuzes te maken en de regie over uw eigen (proces)informatie te krijgen. Onze diensten? We analyseren, adviseren, coachen, communiceren, verbinden en verbeteren.

Advies
Als ‘kenniscentrum’ binnen de pensioensector delen we onze visie en inzichten graag met onze relaties. We adviseren bij verandervraagstukken en stippelen de beste route uit naar uw ambitie. Onze consultants schakelen snel en accuraat en vertalen uw wensen in concrete stappen. We zijn op de hoogte van relevante wet- en regelgeving en denken mee over eventuele wijzigingen en de gevolgen hiervan.

Netwerk-katalysator
Klanten en community’s, partners en personeel. Verbinden is onze tweede natuur. Als een katalysator helpt Ferm-in-pensioenen u om de gewenste samenwerking op gang te brengen en te houden. We stellen onze jarenlange ervaring en expertise graag ter beschikking. Ferm-in-pensioenen is uw gids in de keten.

Smart Analytics
Trends, patronen en samenhang tussen afzonderlijke ‘brokken’ data. Vanuit verschillende invalshoeken gaan we met u op zoek naar verbanden. We analyseren data en transformeren – soms ondoorzichtige – gegevens in transparante en waardevolle informatie. Resultaten die u helpen bij de besluitvorming.

Coaching en kennisdelen
Blijvend waarde toevoegen aan uw organisatie. Dat is altijd onze ambitie. Bij Ferm-in-pensioenen houden we het daarom niet bij een eenmalige optimalisatie. We leren u hoe u zelf een schat aan informatie ontsluit en toepast. Dat doen we in de vorm van toegankelijke documentatie, interactieve workshops, presentaties of bijvoorbeeld kennissessies. Het resultaat: een slimme, effectieve bedrijfsvoering.

informatieregie